Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Voor in de agenda: Ajax Open Dag op zaterdag 28 juli

Het is allemaal nog niet zo ver natuurlijk, maar het kan handig zijn toch vast even je agenda of kalender te pakken. En een pen. Ajax heeft namelijk de datum voor de traditionele open dag bekendgemaakt: zaterdag 28 juli.

15 mei 2018 - 16:12
UsershyraDesktopajax_dataimages08950dd1202494da6562f7d573dd251f_normal
De open dag van Ajax is een tof uitje voor jong en oud! © Pro Shots

Ajax is al druk bezig met de voorbereidingen op deze mooie dag voor jong en oud. Zeker voor kleine Ajaxsupportertjes is het een tof uitje, zo in de zomervakantie. De selectie en de technische staf worden als altijd aan het publiek voorgesteld. Een aantal nieuwe spelers zijn al binnen, maar wie weet wie daar nog bijkomen.

Verder is over het programma van het evenement nog weinig bekend. Eigenlijk niks. Ajax adviseert supporters dan ook om het digitale huis van de club goed in de gaten te houden voor updates. Daarnaast zal Ajax ook wel op sociale media toeteren, zodra er meer bekend is. Dat doen we uiteraard zelf ook.

We hopen op een uitstekende sfeer die zaterdag, want dat zou zomaar kunnen betekenen dat Ajax de dinsdag of woensdag ervoor goede zaken heeft gedaan in de tweede voorronde van de Champions League. Als dat zo is, dan geeft dat de supporter goede moed en dat komt de sfeer ook ten goede.

We houden jullie op de hoogte!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >