Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Sar vindt dat Ten Hag aan voorkomen in pers moet werken

Er scheelt veel aan bij Ajax. Je kunt dit betrekken op beleid, maar ook op het voorkomen van diverse sleutelfiguren. Het blijkt nog knap lastig uit te leggen wat Ajax nou precies aan het doen is. Edwin van der Sar vindt dit een verbeterpunt voor Erik ten Hag.

07 mei 2018 - 11:46
UsershyraDesktopajax_dataimagesca967aa7d4472a1ed9c8f3f32032cb0e_normal
Ten Hag komt niet altijd even lekker over als er een camera draait. © Pro Shots

Ten Hag komt in interviews nog wel eens redelijk stug over en is het niet snel eens met kanttekeningen die worden geplaatst bij zijn keuzes. En als een wissel goed uitpakt, dan krijgt Ten Hag complimenten van Ten Hag.

Het gekke is dat supporters al redelijk klaar lijken met de trainer, die pas een maandje of vier in dienst is bij Ajax. Ten Hag werd vorige week uitgefloten in de Johan Cruijff Arena en tijdens Excelsior-uit door het uitvak verzocht om op te rotten.

Kortom, van een fijne match tussen Ten Hag en Ajax is nog geen sprake. Ook Van der Sars optredens in de media zijn niet altijd even goed, maar de algemeen directeur is wel net zo goed van mening dat Ten Hag nog het een en ander heeft te winnen.

“De een is gemakkelijk met de pers, de ander heeft daar wat meer moeite mee. Daar kan iedereen aan werken en daar zal Erik de komende tijd ook aan moeten werken,” vertelt Van der Sar aan tafel bij Rondo, het praatprogramma van Ziggo Sport.

“Ik vind dat Erik op voetbalgebied – en dat is het belangrijkst – prima zijn mannetje kan staan. Marc Overmars staat niet graag voor een camera, maar zou het vaker moeten doen. Ik vind het vooral belangrijk dat hij zijn werk goed doet en alles op orde heeft.”

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >