Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

TV-tip: oefenpotje Ah-Ahly - Ajax rechtstreeks te volgen

Er gaat geen oefenpotje van Ajax voorbij zonder tv-uitzending. Als je vrijdag rond de klok van 18.00 uur niets beters hebt te doen, kun je ervoor kiezen om Al-Ahly versus Ajax rechtstreeks te volgen.

11 mei 2018 - 16:27
UsershyraDesktopajax_dataimages524812f119d3ab784d259bf2f10cf13c_normal
De beker waar om wordt gestreden, heeft best redelijke oren. © Ajax Images

Het rechtstreeks volgen kun je doen via de kanalen van Ziggo Sport. Als je abonnee bent van de hoofdsponsor van Ajax, hoef je slechts je televisie af te stemmen op kanaal 14 en dan floept de wedstrijd vanzelf tevoorschijn.

Als je geen abonnee bent van Ziggo Sport, kun je via het digitale thuis een streampje aanschaffen. Deze kost 3,99 euro. Misschien dat er ook minder legale streams worden aangeboden, maar die moet je zelf even opzoeken.

De aftrap in het Hazza Bin Zayed Stadion is zoals gezegd om 18.00 uur en er wordt tegen de recordkampioen van Egypte gestreden om de Champions Golden Cup. Dit is voor Ajax de allerlaatste kans om het seizoen met een prijs af te sluiten.

Mocht Ajax de wedstrijd in Al Ain winnend afsluiten, dan wordt het nog spannend welke prijs we hoger moeten inschatten: de Chippie Polar Cup of de Champions Golden Cup? Beslissen jullie maar.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Nu inclusief Ajax-mondkapje (t.w.v. 6,95 euro).

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >