Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Raiola begint zich nu ook al met De Ligt te bemoeien

We weten al wat de invloed van Mino Raiola op Justin Kluivert voor gedoe oplevert. En het lijkt erop dat we ons klaar moeten maken voor een tweede golf, want Raiola begint zich ook steeds meer te bemoeien met de toekomstplannen van Matthijs de Ligt.

03 mei 2018 - 10:45
UsershyraDesktopajax_dataimagesf4646738c801c69c7b183e9f81e06e11_normal
Rond Kluivert is al veel gedoe, krijgen we dat nu ook rond De Ligt? © Ajax Images

Het Talent van het Jaar mag zich verheugen op belangstelling van bijna alle Europese topclubs en moet deze zomer beslissen of hij nog een jaartje bij Ajax blijft of de stap al waagt. Het verleden leert dat je beter een jaartje extra bij Ajax kunt blijven.

Maar is dat een serieuze optie als je je laat bijstaan voor Raiola? Op die vraag krijgen we deze zomer antwoord. De Ligt liet zich bijstaan door zijn vader en Barry Hulshoff, maar nu de verdediger zo goed presteert, werd het tijd een belrondje te doen langs diverse zaakwaarnemers.

Ook Raiola stond op het bellijstje en ook al zijn er tussen beide partijen – volgens het Algemeen Dagblad – nog geen concrete afspraken, schuift de zaakwaarnemer wel aan wanneer er gesprekken worden gevoerd. We weten wat dit kan inhouden.

Raiola is ook actief als begeleider van Justin Kluivert en het lukt Ajax al maanden niet om het contract van de buitenspeler te verlengen. De Ligt staat er nog een stukkie beter op dan Kluivert. Het gaat hierbij niet zozeer om het openbreken van het contract, dat pas in 2021 afloopt. Wel bestaat er absoluut een kans dat de verdediger een zomerse transfer maakt.

Het wordt afwachten geblazen. Eigenlijk twijfelt er niemand aan de grote toekomst die De Ligt voor zich heeft. Daarom is hij ook zo interessant voor een zaakwaarnemer als Raiola. Hij kan veel aan een voetballer verdienen en de verdedigers van Ajax slagen meestal ook nog eens na een stap hogerop.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Nu inclusief Ajax-mondkapje (t.w.v. 6,95 euro).

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >