Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Let op, laatste week om seizoenkaart te verlengen!

Opgelet, Ajacieden! Als je al in het bezit bent van een seizoenkaart en deze graag wilt verlengen, dan moet je deze week toeslaan. Verlengen kan tot en met 31 mei en het einde van de maand nadert, dus we herinneren jullie graag aan de deadline.

29 mei 2018 - 11:00
UsershyraDesktopajax_dataimagesba27fa134757d3f32a2e01991a84d9bb_normal
Wel allemaal komen, hoor. Zeventien keer! © De Brouwer

De teller van verkochte seizoenkaarten is de 35.000 alweer gepasseerd en dat is een mooi aantal, maar we hopen toch rap bericht te ontvangen dat Ajax over de 40.000 zit. Dan begint het weer ergens op te lijken. Verlengen doe je via het platform ‘Mijn Ajax’.

Het vakantiegeld is inmiddels gestort, wat vaak een mooie aanleiding is om de schade op de bankrekening een beetje te beperken rondom het verlengen van de seizoenkaart. De seizoenkaarten die niet worden verlengd, komen op een later moment in de verkoop.

De enige vakken die op dit moment beschikbaar zijn voor een seizoenkaart, bevinden zich op de tweede ring oost. Het gaat om de vakken 419-422 en aangezien deze zich bevinden op de lange zijde, gaat het om prijzige stoelen. We praten over 466 euro.

En dan maar hopen dat iedereen die een seizoenkaart heeft, tijdens seizoen 2018/2019 ook regelmatig in de Johan Cruijff Arena is te vinden. Dit ging afgelopen jaar niet van harte, waardoor zelfs bij uitverkochte thuisduels veel lege plekken zichtbaar waren.

Mochten er ontwikkelingen zijn op het gebied van seizoenkaarten die vrijkomen, dan laten we het jullie weten.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Nu inclusief Ajax-mondkapje (t.w.v. 6,95 euro).

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >