Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Labyad en Ten Hag worden snel herenigd bij Ajax

Als er nou één transfer al een poosje in de lucht hing, dan is het wel die van Zakaria Labyad naar Ajax. Het lijkt er nu serieus van te gaan komen. De Telegraaf weet dat er een vierjarig contract klaarligt voor de 25-jarige middenvelder.

09 mei 2018 - 08:48
UsershyraDesktopajax_dataimages5053423a4c959db436e7f2109748b4d7_normal
Een hereniging tussen Ten Hag en Labyad lijkt in de maak. © Pro Shots

De krant is vrij zeker van zijn zaak, want weet dat Labyad dinsdag al de medische keuring onderging. Hij zou op sportpark De Toekomst gespot zijn met de dokter van Ajax. Ten Hag is uitermate gecharmeerd van de speler, met wie hij bij PSV en FC Utrecht al nauw samenwerkte.

Labyad moet overigens nog wel aan de bak voor de ploeg uit de Domstad en focust zich vooralsnog op de play-offs die FC Utrecht naar Europees voetbal moeten leiden. Woensdagavond is sc Heerenveen de tegenstander. Als Labyad die wedstrijden heeft afgewerkt, dan is de verwachting dat de handtekeningen in Amsterdam snel worden gezet.

Er lijkt al vrij lang iets gaande tussen Labyad en Ajax. Na afloop van FC Utrecht-uit wisselden Hakim Ziyech en Labyad shirtjes uit. De Utrechtspeler trok toen doodleuk het Ajaxshirt aan. Zijn teamgenoten vonden dit een bijzonder slecht idee, wat prima televisie opleverde.

Aanvoerder Willem Janssen sommeerde Labyad direct om het Ajaxshirt uit te trekken, Sean Klaiber probeerde het shirtje van Ziyech zelfs van zijn ploeggenoot af te pakken. Labyad op zijn beurt liet het tricot echter niet uit zijn handen grissen en trok het Ajaxshirt toen maar binnenstebuiten aan.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >