Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Kluivert luistert ook niet naar het advies van zijn vader

We vinden allemaal wel iets het beste voor Justin Kluivert. Het lijkt er echter op dat hij vertrekt uit de Johan Cruijff Arena. Velen vinden dat jammer, al is het maar omdat we hem het beste toewensen. Zelfs het advies van zijn vader slaat hij in de wind.

18 mei 2018 - 10:17
UsershyraDesktopajax_dataimagesc7698046c8681689877af945ef4b74c5_normal
We zijn benieuwd waar Kluivert na Ajax terechtkomt... © Ajax Images

Als er iets op een soap is uitgedraaid, dan betreft het wel de poging om het contract van Kluivert te verlengen. De beste man is negentien en presteert vooral tegen ploegen uit het rechterrijtje van de eredivisie, maar heeft ook Mino Raiola als zaakwaarnemer.

Er is volgens Kluivert te veel gebeurd om bij te tekenen en of de sportieve ambities van Ajax bij hem passen, is ook nog maar de vraag. Het gekke is dat er ‘te veel is gebeurd’ sinds hij door Raiola wordt begeleid.

Eerst deden zijn vader en moeder de zaken, later meldde zich Raiola. “Ik wilde iemand van buiten de situatie met mijn ouders,” aldus Justin in de Volkskrant. Dat valt best te begrijpen, aangezien zijn ouders zijn gescheiden.

“Familiezaken moest ik buiten mijn relatie met Ajax houden. Soms neem ik adviezen van mijn ouders aan, soms niet. Mijn vader zegt dat ik beter kan blijven, maar hij zei ook dat hij honderd procent achter mijn keuze staat.”

Het lijkt er sterk op dat die keuze neerkomt op ‘vertrekken’. Kluivert schildert, net als Raiola, de club af als geldwolf, omdat Ajax er alleen op uit zou zijn om het contract van de linksbuiten te verlengen zodat er geld aan hem kan worden verdiend.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Nu inclusief Ajax-mondkapje (t.w.v. 6,95 euro).

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >