Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie opstappen Excelsior-uit

Nog een uitduel en dan zit het seizoen erop. Nog een keer stappen 400 Ajaxsupporters in de bus voor een uitwedstrijd. Dan kunnen we een streep zetten door seizoen 2017/2018 en hopen op een goede zomer. Maar dan moet je wel op tijd opstappen.

04 mei 2018 - 15:40
UsershyraDesktopajax_dataimagesf37478dce849283da1b7108ee6afa0bd_normal
Ook vorig jaar waren we bij Excelsior niet echt in een jubelstemming. © De Brouwer

Excelsior heeft slechts een klein uitvak en misschien is dat ergens maar goed ook, want niemand staat echt te springen voor een retourtje Rotterdam. Eens Ajacied, altijd Ajacied gaat hier op.

Misschien kunnen we nog een keertje kijken naar Matthijs de Ligt en Hakim Ziyech, checken of Justin Kluivert nogmaals het logo kust en in de gaten houden of Kasper Dolberg al klaar is voor volgend seizoen.

Dit doen we allemaal op Woudestein, maar dan moet je wel tussen 11.45 en 12.15 uur bij de Johan Cruijff Arena zijn om in de bus te stappen. Als je gebruik maakt van vervoer per SV Ajax-bus, check dan je e-mail voor opstaptijden op maat.

Als je met de auto naar de Arena rijdt om daar op te stappen, kun je gratis parkeren op het terrein van Borchland. Laat de boel wel netjes achter, zodat we er hopelijk volgend seizoen opnieuw kunnen parkeren.

Eenmaal in de bus is het toegestaan om op de heenweg twee blikjes bier per persoon te nuttigen. Ook hiervan hopen we dat het volgend seizoen opnieuw het geval is. Het gaat momenteel nog om een proef.

Oh ja, goed om te weten: vanwege werkzaamheden op metrostation Strandvliet is de uitgang aan de zijde van de Arena vanaf 2 mei tot medio september gesloten.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Nu inclusief Ajax-mondkapje (t.w.v. 6,95 euro).

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >