Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Info over verplaatsen en losse verkoop seizoenkaarten

Vaste Ajaxvolgers zagen het de laatste dagen al vaak voorbij komen via de sociale mediakanalen van Ajax: de huidige seizoenkaarthouders kunnen nog tot en met vandaag, donderdag, 23.59 uur hun seizoenkaart verlengen. Daarna komen alle vrijgekomen plaatsen in de verkoop.

31 mei 2018 - 11:46
UsershyraDesktopajax_dataimagesa776effe414bc73d87bd60f24a52a4e1_normal
Hopelijk zijn er volgend seizoen weer successen te vieren! © De Brouwer

Op dit moment staat de teller van het aantal verkochte seizoenkaarten voor komend seizoen op ruim 37.000 stuks. Heb jij een seizoenkaart, maar deze nog niet verlengd? Dat kan dus alleen vandaag nog via deze link.

Het kan ook zijn dat je een seizoenkaart wilt houden, maar wel graag een ander plekje uitzoekt in de Johan Cruijff Arena. Supporters die willen verplaatsen, kunnen dat vanaf woensdag 6 juni exclusief doen, zo stelt Ajax. Via de ticketshop is dan de beschikbaarheid van vrijgekomen stoeltjes te zien.

Als je een fijn plekje hebt gevonden, is de bedoeling dat je deze eerst afrekent. Daarna volgt een stukje uitleg over hoe je je huidige stoeltje opzegt. Vanaf maandag 11 juni vervalt deze mogelijkheid en start de losse verkoop van seizoenkaarten om 10.00 uur.

Vanuit de club is de verwachting dat de beschikbare kaarten snel zijn uitverkocht. Wil je niet wachten, dan kun je nu ook de actuele beschikbare stoeltjes bekijken.

Ajax biedt verder nog een stukje service naar de mensen toe. Via deze link kun je je interesse in een seizoenkaart doorgeven. Je krijgt dan een herinneringsmailtje als de verkoop start.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Nu inclusief Ajax-mondkapje (t.w.v. 6,95 euro).

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >