Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Eindigen bij Excelsior: Ten Hags elf, wat denk je zelf?

De tweede plek is binnen. Maar wie denkt dat Ajax alleen nog voor de eer speelt heeft het mis: Hakim Ziyech (gouden schoen) en Matthijs de Ligt (bronzen schoen) kunnen namelijk nog individuele prijzen binnen slepen. Zaak dus om deze jongens optimaal te laten renderen. Hoe pak jij dat als trainer aan?

05 mei 2018 - 13:39
UsershyraDesktopajax_dataimages693da8611cbd9cae70502a55a1d3c1f7_normal
Another day at the office. © Pro Shots

In onze app kun je je eigen basiself opstellen. Als je de app nog niet hebt, moet je deze eerst downloaden. Als je de app opent en vervolgens op 'de tribune' klikt, kun je invulling geven aan jouw formatie. Maar zorg dat je goed op de hoogte bent.

In deze potjes is motivatie vaak een dingetje. Daarom kan het verstandig zijn om de jonge jongens op te stellen. Kaj Sierhuis, Mitchell Bakker en Azor Matusiwa waren al dicht bij hun debuut en staan te popelen om minuten te maken in Ajax 1.

Erik ten Hag, de man die de opstelling echt maakt, liet al weten dat Kasper Dolberg aan de aftrap verschijnt, waar hij zich nog moet bewijzen in de ogen van bondscoach Age Hareide. Ook Hakim Ziyech en Matthijs de Ligt spelen graag mee, waar zij, zoals gezegd, kans maken op een individuele prijs.

Download onze app!

De voorbereiding op 2018/2019 begint zondag al. Wat kunnen we voor volgend seizoen verwachten?

Plaats je opstelling ook even op social media en vergeet daarbij de hashtag niet: #tenhagself!

 

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Nu inclusief Ajax-mondkapje (t.w.v. 6,95 euro).

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >