Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Dolberg onderdeel van voorlopige WK-selectie Denemarken

Kasper Dolberg is opgenomen in de voorlopige WK-selectie van Denemarken. De twintigjarige spits van Ajax is hiermee in ieder geval een stapje dichter deelname aan het WK, al is er nog altijd niets zeker.

14 mei 2018 - 13:29
UsershyraDesktopajax_dataimagesf7c394350e00afcc350b247ce32e341a_normal
Er is nog altijd een kans dat Dolberg mee mag naar Rusland. © Pro Shots

De eerste spits van Ajax beleefde een moeizaam seizoen, waarvan hij bovendien een groot deel moest missen vanwege een blessure aan zijn voet. Alles bij elkaar opgeteld was hij zo’n vier maanden uit de roulatie.

Dolberg kreeg de laatste weken steeds meer speeltijd en dat heeft voor nu het gewenste resultaat opgeleverd. Hij behoort tot de 35 spelers die namens Denemarken kans maken het land te vertegenwoordigen tijdens de eindronde in Rusland.

Ook Lasse Schöne staat op de lijst, maar dat is in feite geen enkele verrassing. De 31-jarige Schöne behoort tot de kern van vaste internationals en de verwachting is dat hij ook deel uitmaakt van de definitieve selectie van bondscoach Åge Hareide.

We komen nog meer bekende namen tegen bij de 35 van Denemarken. Je kunt hierbij natuurlijk denken aan Christian Eriksen, maar ook Nicolai Boilesen en Viktor Fischer beleven na een flinke dip in hun carrière weer betere tijden.

Denemarken maakt tijdens het WK deel uit van groep C en komt uit tegen Australië, Frankrijk en Peru.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Nu inclusief Ajax-mondkapje (t.w.v. 6,95 euro).

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >