Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Blijf op de hoogte van het nieuwe thuisshirt!

We weten al hoe het nieuwe uitshirt eruit komt te zien. Maar we weten nog niet in welk thuisshirt Ajax volgend seizoen voetbalt. Of, nou ja, we weten dat ook het shirt voor seizoen 2018/2019 rood-wit is, maar meer nog niet. Ben jij benieuwd?

15 mei 2018 - 14:17
UsershyraDesktopajax_dataimages61ac164b1ace137cff5117417f247593_normal
Het shirt van afgelopen seizoen viel prima in de smaak. © Ajax Life

Als je inderdaad benieuwd bent, is het wellicht een goed idee om op de hoogte te worden gehouden. Dat kan heel simpel door op een pagina van de digitale fanshop persoonlijke zaken in te vullen, waarbij vooral je e-mailadres belangrijk is.

Zodra er meer informatie beschikbaar is, wordt er een bericht naar je inbox gestuurd. Door het invullen van je gegevens maak je automatisch kans op een gesigneerd thuisshirt, zodra dat dus eenmaal is onthuld.

Als het nieuwe shirt is gelanceerd, delen wij natuurlijk ook wat we kunnen. Denk aan detailplaatjes, de bedrukking en ga zo maar door. Dan kunnen we daarna uitgebreid discussiëren over wat we er allemaal van vinden!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >