Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

AZ pikt aanvaller Dekker transfervrij op bij Ajax

Vince Gino Dekker verlaat Ajax en tekent een contract voor drie jaar bij AZ. De 21-jarige vleugelspeler is volgens De Telegraaf al medisch goedgekeurd. Bovendien heeft hij een aflopend contract in Amsterdam, waardoor AZ hem gratis kan oppikken.

02 mei 2018 - 16:11
UsershyraDesktopajax_dataimagesb147ae0feb727d5b9058ebf3d4168c18_normal
Blessureleed wierp Dekker ver terug... © Pro Shots

Dekker speelde zo’n beetje zijn hele jeugd op De Toekomst. Hij gold als een veelbelovende optie op de flanken, maar een zware knieblessure wierp de aanvaller ver terug. Vorig jaar verlengde Ajax zijn verbintenis nog met een jaar, maar deze loopt nu af en wordt niet verlengd.

Dekker hield zich de laatste maanden vooral bezig met revalideren, terwijl Jong Ajax bij vlagen draaide als een tierelier. Inmiddels is de aanvaller alweer een poosje fit, maar dit seizoen kwam hij niet verder dan vier wedstrijden bij de kampioen van de Jupiler League.

Eerder vandaag werd ook al bekend dat Zian Flemming de overstap maakt naar PEC Zwolle, eveneens voor de duur van drie jaar. Ook captain Leon Bergsma vraagt zich inmiddels hardop af of zijn toekomst bij Ajax ligt.

Het is interessant om te volgen waar de kampioenen van Jong Ajax volgend seizoen spelen. Wie verdienen er een vast plekje bij de selectie van Eric ten Hag? Noussair Mazraoui staat er goed op bij de coach. Veel spelers zullen Ajax echter verlaten of er nog een jaartje Jong Ajax aan vastplakken.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Nu inclusief Ajax-mondkapje (t.w.v. 6,95 euro).

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >