Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Argentinië heeft plekje voor Tagliafico in voorselectie WK

Nicolás Tagliafico is een stapje dichter bij het WK. De linksback keerde onlangs terug in de nationale ploeg van Argentinië en behoort ook tot de 35 spelers die zijn opgenomen in de voorlopige WK-selectie.

14 mei 2018 - 18:01
UsershyraDesktopajax_dataimages16586f2ca9a69a319f22445efd2c81b0_normal
Met Tagliafico erbij lijkt het probleem op linksback opgelost. © Pro Shots

Het is geen geheim dat bondscoach Jorge Sampaoli fan is van Tagliafico, die sinds de winterstop uitkomt voor Ajax. Hij maakte al snel indruk in de Johan Cruijff Arena en daarbuiten, want hij werd weer opgeroepen voor ‘La Albiceleste’.

Tagliafico stond op de linkervleugel terwijl Argentinië pijnlijk met 6-1 onderuit ging tegen Spanje. Gelukkig volgde al snel herstel met een overwinning (2-0) op Italië. De back van Ajax maakte de 180 minuten vol.

Het is moeilijk te voorspellen wat de vooruitzichten van Tagliafico (25) precies zijn, maar mee naar Rusland behoort serieus tot de mogelijkheden. Het definitieve antwoord volgt later, maar de eerste horde is genomen.

De Argentijnen zijn op het WK ingedeeld in groep C en kruisen tijdens de poulefase de degens met IJsland, Kroatië en Nigeria.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >