Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax Vrouwen sluit feestweek af met remise tegen PSV

Ajax Vrouwen heeft de kampioenspoule afgesloten met een gelijkspel tegen PSV. Een flink gewijzigde formatie kwam op De Toekomst niet verder dan 2-2. Hoewel dit het laatste competitieduel was, volgt nog de KNVB-bekerfinale. Ook tegen PSV.

27 mei 2018 - 17:51
UsershyraDesktopajax_dataimagesc9b35e54c9fc46e39a521bf1eb9b840d_normal
De kampioenen besluiten het seizoen met drie punten voorsprong. © Sjoerd Tullenaar

De ploeg van trainer Benno Nihom werd maandag kampioen door met 1-3 van FC Twente te winnen en daarom stond er in de laatste wedstrijd niets meer op het spel. Dit was reden genoeg om maar liefst 10 wijzigingen door te voeren in de basiself.

Al na drie minuten leidde de onwennigheid tot een achterstand, maar via Toni Payne en Soraya Verhoeve kwam Ajax Vrouwen terug in de wedstrijd en zelfs op voorsprong. Helaas had PSV een kwartier voor tijd nog een antwoord in huis, waardoor het 2-2 werd.

Diverse publiekswissels later, voor Davina Philtjens en Eli Sarasola bijvoorbeeld, zat het reguliere seizoen erop. Het toetje volgt zaterdag in Spakenburg, als Ajax Vrouwen wederom aantreedt tegen PSV en waarschijnlijk wel met de sterkste elf. Dan staat immers de KNVB-beker op het spel.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Nu inclusief Ajax-mondkapje (t.w.v. 6,95 euro).

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >