Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax plant in Putten oefenpotje tegen FC Nordsjælland

De puzzelstukjes van de voorbereiding van Ajax beginnen langzaam op hun plek te vallen. We hebben weer zo’n puzzelstukje. De Ajacieden nemen het zaterdag 7 juli (aftrap 15.00 uur) op tegen FC Nordsjælland.

17 mei 2018 - 16:51
UsershyraDesktopajax_dataimages95e68b6fecd690bdc121bdf3b37eb90b_normal
Vorige keer tegen Nordsjælland was Van de Beek van de partij. © Pro Shots

De wedstrijd wordt gespeeld op sportpark Putter Eng en dat bevindt zich uiteraard in Putten. Het is voor de Ajacieden enigszins bekend terrein, want in 2013 en 2014 werd hier ook al een oefenpotje gespeeld.

Ook de tegenstander FC Nordsjælland is geen onbekende. Daar oefende Ajax in het recente verleden, 2015 om precies te zijn, ook al tegen, toen in Hardenberg. Er werd destijds met 1-3 verloren van de huidige nummer vier van Denemarken.

Nordsjælland is de ploeg waar Mathias Jensen voetbalt. De 22-jarige Jensen staat in de belangstelling van Ajax, maar er is concurrentie van diverse subtoppers kriskras door Europa. Wie weet speelt Jensen begin juli wel tegen zijn oude club.

Gastheer SDC Putten heeft op zijn digitale thuis informatie gepubliceerd over de kaartverkoop, die binnen enkele dagen van start gaat. Als je heen wilt, is het misschien beter om geen kaartjes aan de poort te komen.

Je loopt dan het risico mis te grijpen wegens uitverkocht.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Nu inclusief Ajax-mondkapje (t.w.v. 6,95 euro).

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >