Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax Life 19: Evalueren met Van der Sar

Ajax moet volgend seizoen kampioen worden. Algemeen directeur Edwin van der Sar snapt als geen ander dat de directie onder een vergrootglas ligt. In de nieuwste Ajax Life (deze vrijdag op de mat) blikt hij uitgebreid terug op een turbulent voetbaljaar en kijkt vooruit naar een seizoen waarin de landstitel meer dan ooit geëist wordt.

04 mei 2018 - 08:00

Wil Ajax volgend seizoen goed beginnen, dan moet er een topploeg staan. Daarom kijken we in deze editie al met een schuin oog naar de aanstaande transferzomer. Weet Ajax zijn sterkhouders te behouden? Welke kwaliteitsinjecties komen tijdig naar Amsterdam, zodat de club direct goed voor de dag komt in de Europese kwalificatieduels?

Verder kreeg Jonge Scharelid Fabiënne na de laatste thuiswedstrijd tegen AZ een unieke rondleiding van niemand minder dan Matthijs de Ligt. Dankzij haar vlog won ze de ontmoeting met Ajax’ Talent van het Jaar en kwam ze op plekjes die doorgaans op een wedstrijddag geheim blijven.

Dat de achterban van een club zich flink kan roeren is dit seizoen gebleken. In de massa vol diversiteit zitten echter ook bruikbare kwaliteiten. Clubs zien dat meer en meer in. Ajax ook. “De creativiteit die bij Ajax hoort, en bij Amsterdam, zit ook in het DNA van veel van onze fans,” stelt woordvoerder Miel Brinkhuis in een uitgebreider verhaal met diverse invalshoeken.

Uiteraard besteden we in deze editie aandacht aan Michael Reiziger. We trekken een historische vergelijking met zijn eigen tijd als jeugdspeler en spraken met oud-trainers en ploeggenoten. En uiteraard volgende we hem nauwlettend tijdens de kampioenswedstrijd van Jong Ajax tegen MVV. “Het is cruciaal wie hem straks wil helpen hogerop te komen,” stelt oud-ploeggenoot Tarik Oulida.

Wil jij deze verhalen lezen en daarnaast profiteren van extra voordelen? Sluit je dan aan bij de grootste supportersvereniging van Nederland. Ajax Life is niet los te koop in de winkel en wordt alleen opgestuurd naar leden van SV Ajax.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Nu inclusief Ajax-mondkapje (t.w.v. 6,95 euro).

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >