Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax betaalt nieuwe pasfoto voor trouwe uitsupporters

Iedereen krijgt deze zomer een nieuwe seizoenkaart. Als je uitduels bezoekt, wordt er ook een pasfoto op je seizoenkaart afgebeeld. Het is tijd voor nieuwe pasfoto’s en Ajax komt de trouwe bezoekers van het uitvak tegemoet.

18 mei 2018 - 15:31
UsershyraDesktopajax_dataimages7c8c5d44cd6270cd3fa0c78813bbd656_normal
Hier staan heel wat gratis pasfoto's afgebeeld! © De Brouwer

Omdat niet alle foto’s op de huidige uitkaarten van de gewenste kwaliteit zijn of straks ouder zijn dan drie seizoenen, krijgen uitsupporters deze dagen een mailtje met info over het maken van een nieuwe pasfoto.

Dit moet gebeuren bij een professionele fotostudio, omdat in het verleden is gebleken dat foto’s maken bij de Johan Cruijff Arena veel reistijd oplevert en het zelf insturen van een foto vaak niet de gewenste kwaliteit oplevert.

Foto’s maken bij een professionele fotograaf kost geld. Alles bij elkaar praat je over 10 euro. Die 10 euro neemt Ajax voor zijn rekening, in ieder geval voor iedereen die de club al een aantal seizoenen steunt tijdens uitwedstrijden.

Een tientje is natuurlijk maar een schijntje op het totaalbedrag dat een gemiddelde uitfan kwijt is aan een seizoentje Ajax volgen, maar het is fijn om te zien dat de club meedenkt. Kortom, prima actie!

Voor meer specifieke informatie over het hoe en wat kun je het beste even je inbox checken.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Nu inclusief Ajax-mondkapje (t.w.v. 6,95 euro).

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >