Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Aankondiging: ons voetbaltoernooi in JC Arena komt eraan!

We hebben goed nieuws! Ons jaarlijkse toernooi op het heilige gras komt eraan! Het is een mooie traditie onze leden te laten voetballen op het heilige gras, maar straks gebeurt dat ook nog eens in de Johan Cruijff Arena! De inschrijving opent vrijdag.

09 april 2018 - 16:29
UsershyraDesktopajax_dataimages089ec09d97b7242713dadda9c517f705_normal
Zelf voetballen in de Johan Cruijff Arena is gaaf! © De Brouwer

Ons voetbaltoernooi voor leden van SV Ajax en Jonge Schare vindt dit keer plaats op donderdag 10 mei. We trappen af om 13.30 uur en de finale is rond 18.00 uur afgelopen. Grote kans dat je geen vrij hoeft te vragen bij de baas, want dan is het Hemelvaartsdag!

We hebben tachtig plekken voor leden van Jonge Schare. En ook kunnen we tachtig volwassen leden in de gelegenheid stellen om een balletje te trappen op het gras dat normaal is geserveerd voor bijvoorbeeld De Ligt, Ziyech en Neres.

Elk lid mag één introducé meenemen en de inschrijving start vrijdag via onze webshop. We gaan vrijdag om 09.00 uur van start met inschrijven! Meestal zijn de plekjes nogal gewild, dus misschien doe je er verstandig aan alvast aan account aan te maken. Dat scheelt vrijdag weer tijd!

Deelname is gratis en toeschouwers zijn welkom, tot binnenkort!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Nu inclusief Ajax-mondkapje (t.w.v. 6,95 euro).

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >