Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Veltman maanden uitgeschakeld met ernstig knieletsel

We waren er al bang voor en de berichtgeving is inderdaad niet positief. Joël Veltman is maanden uitgeschakeld wegens ernstig knieletsel en mist sowieso de voorbereiding op het komende voetbalseizoen.

20 april 2018 - 14:38
UsershyraDesktopajax_dataimages4b548f0976b4a5e46ef997c51dffa0da_normal
Veltman lijkt te weten hoe laat het is en dat is sneu. Heel sneu. © De Brouwer

De aanvoerder verliet in de 39e minuut van de wedstrijd Ajax - VVV Venlo (4-1) per brancard het veld, na een stevige bodycheck van Ralf Seuntjens. De beelden maakten al duidelijk dat de knie een rare beweging maakte. Veltman is inmiddels in het ziekenhuis geweest om te laten kijken naar zijn gekwetste rechterknie.

Komende week wordt een vervolg aan het onderzoek gegeven om de precieze aard en de omvang van de blessure te kunnen vaststellen. Vandaag werd al wel duidelijk dat het ernstig knieletsel betreft en dat we Veltman voorlopig niet meer op een voetbalveld zien.

De club laat dus weten dat Veltman de voorbereiding op komend seizoen mist, al mist de pechvogel misschien voornamelijk een kans op een mooie transfer. Het is geen groot geheim dat ook Veltman open stond voor een volgende stap in zijn carrière en deze rampspoed kon voor de verdediger dan niet op een slechter moment komen.

Komende week volgt een update over de situatie van de 26-jarige Ajacied.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >