Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

VDKerkhofjes: 'Ajax oefent tijdens training alvast de erehaag'

PSV kan zo ongeveer de hele kleedkamer behangen met teksten van Ajacieden om een beetje inspiratie op te doen voor de topper van zondag. We hebben gezocht, gezocht en gezocht en nu ook een uitspraak van PSV’ers gevonden. Dank gaat uit naar de broeders Van der Kerkhof.

12 april 2018 - 11:01

De lange aanloop naar de topper van zondag, waarin PSV zijn machtpoint kan benutten, zorgt ervoor dat werkelijk iedereen die ook maar een link heeft met een van beide clubs een microfoon onder zijn neus krijgt geduwd.

Ook de gebruikelijke namen worden uiteraard gebeld, zoals Sjaak Swart en de broertjes Van der Kerkhof. Eerlijk gezegd valt het niet mee wat we voorbij zien komen, maar deze uitspraken uit Eindhoven kunnen wellicht op de deur van de gastenkleedkamer.

“We gunnen Ajax weer eens een kampioenswedstrijd. Dat is netjes geregeld en wij maken het af,” aldus Willy. Of René. “Ze zijn al aan het oefenen voor de erehaag, hoorde ik, op de training van Ajax. Dan kunnen wij er straks gezellig doorheen,” voegt zijn broer toe.

Dit alles gebeurt in een item van Betweters. Als je wilt, kun je hier de volledige aflevering bekijken. Het hoeft niet. “Ten Hag kennende zal hij er alles aan doen ons te dwarsbomen, maar PSV is, denk ik, mans genoeg om Ajax terug te sturen naar Amsterdam met nul punten,” vervolgt een Van de Kerkhof.

We zitten trouwens op het niveau van seizoenkaarten die voor grof geld op Marktplaats worden aangeboden en het verkopen van wc-papier met het Ajaxlogo erop, wat in Noord-Brabant nog schijnt aan te slaan ook.

Het is, kortom, de hoogste tijd dat Ajax weer een beetje fatsoenlijk gaat presteren en in 2019 de 34ste landstitel wint.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Nu inclusief Ajax-mondkapje (t.w.v. 6,95 euro).

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >