Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ten Hag is niet van plan deur kleedkamer te beplakken

Er gaat geen uitgeprint A4-tje mee tussen de spullen van Erik ten Hag. De opmerking dat Ajax op de training een erehaag voor kampioen PSV zou oefenen lijkt daar uitstekend voor geschikt, maar de trainer rekent erop dat de spelers het als vanzelf meenemen.

13 april 2018 - 13:43
UsershyraDesktopajax_dataimagesab121034d057093752ab06e52848ccd6_normal
Ten Hag zet wat vraagtekens bij de vele penalty's van PSV... © Pro Shots

Door Kevin Van Nunen

Er gaan in aanloop naar de topper tussen PSV en Ajax geen dag voorbij zonder een steek onder water, of die nu vanuit Amsterdam of Eindhoven komt. De meest opmerkelijke tekst uit PSV-hoek repte over het oefenen van een erehaag.

“Ik zou iets op de deur kunnen plakken, maar denk dat de spelers het zelf wel tot zich nemen. Er zijn wat stekeligheden over en weer. Het hoort een beetje bij de sport om elkaar uit te dagen en dat is prima,” reageert Ten Hag tegenover Ajax Life.

“Uiteindelijk wordt er zondag gevoetbald,” vervolgt de trainer met een dooddoenertje. Toch spelen de plagerijen over en weer een rol onder het aftellen naar het duel in het Philips Stadion, al blijkt dit niet zozeer op de training.

“De voorbereiding is niet anders dan normaal, maar dit is wel een topper. Er staan twee gelijkwaardige ploegen tegenover elkaar en dat vraagt om dieper in de materie te gaan. Ik gooi er ook wel eens een opmerking in, doe ook een duit in het zakje. Het gaat over en weer.”

Ten Hag wil desgevraagd geen speciale opmerking plaatsen, maar hij merkt wel op dat PSV erg veel penalty’s krijgt en ze lang niet allemaal terecht zijn...

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Nu inclusief Ajax-mondkapje (t.w.v. 6,95 euro).

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >