Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Stem op het ontwerp van de nieuwe seizoenkaart!

Alle Ajacieden beginnen 2018/2019 met een nieuwe seizoenkaart. Een nieuwe seizoenkaart betekent ook een nieuw ontwerp en het leuke is dat supporters zelf kunnen kiezen hoe deze er straks uit komt te zien. Stem dus snel!

23 april 2018 - 13:21
UsershyraDesktopajax_dataimagesf7d4d3e815de9bde264a8a5335a017a6_normal
Een van deze ontwerpen prijkt straks op de nieuwe seizoenkaart! © Ajax

We zijn bij Ajax bezig met allerlei processen en het proces dat de nieuwe seizoenkaart oplevert, is zo’n beetje halverwege. De winnaar wordt kort voor de aftrap van Ajax - AZ aangekondigd, maar tot die tijd kun jij je invloed laten gelden.

Het is niet gezegd dat jouw favoriete ontwerp op de seizoenkaart terechtkomt, want de meeste stemmen gelden. Maar het is gewoon heel tof dat het ontwerp van een Ajacied uiteindelijk op zo’n 50.000 pasjes wordt gedrukt, hulde!

Alle Ajacieden kunnen stemmen en wel tot en met 26 april. Het is waarschijnlijk beter om je stem niet uit te brengen via FireFox, want wij ontvingen na stemmen in die browser geen e-mail waarin je je stem moet bevestigen. Dat laatste is wel even belangrijk.

We zijn zeer benieuwd welk ontwerp zondag als winnaar wordt aangekondigd!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >