Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Open training Ajax op donderdag 3 mei: ben jij erbij?

Speciaal vanwege de meivakantie is de training van Ajax op donderdag 3 mei open voor publiek. Trainer Erik ten Hag start de oefensessie om 10.30 uur op het hoofdveld van de Toekomst. De deuren van het sportcomplex slaan om 09.30 uur open.

24 april 2018 - 19:02
UsershyraDesktopajax_dataimages45a01121c6918880d0d429c612d745c1_normal
Een handtekening van Ziyech scoren tijdens de schoolvakantie is goud! © Ajax Images

Veel kinderen zijn lekker vrij van school, dus het is natuurlijk hartstikke gaaf om je grote helden tijdens de training in actie te zien. Wie weet scoor je nog wel een handtekening of selfie! Het is hoe dan ook tof dat Ajax de deuren voor supporters opengooit tijdens de schoolvakantie. Hulde!

Ajax wijst erop dat open trainingen altijd veel supporters trekken, dus hou er rekening mee dat het flink druk is rond de Toekomst. Betaald parkeren kan op het terrein van Borchland. Hier geldt vol = vol.

Tot slot vraagt Ajax supporters om vuurwerk thuis te laten. Het is simpelweg niet toegestaan en er wordt ook op gecontroleerd bij de ingang. 

Op zondag 6 mei speelt Ajax de laatste eredivisiewedstrijd van dit seizoen, uit bij Excelsior.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Nu inclusief Ajax-mondkapje (t.w.v. 6,95 euro).

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >