Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Nog een bijzondere 34ste minuut in de Johan Cruijff Arena

We hebben dit seizoen heel wat bijzondere 34ste minuten meegemaakt. De eerste in Nice bijvoorbeeld, om er maar eentje te noemen. En zo kunnen we nog wel eventjes doorgaan. De meest recente minuut 34 was er, helaas, ook weer eentje in te lijsten.

29 april 2018 - 19:11
UsershyraDesktopajax_dataimages3d907512bee5ed5df07bcee637669196_normal
Zodra dit doek werd ontrold, gingen de handen op elkaar. © Pro Shots

Het liefst zouden we willen dat de 34ste minuut voor Ajacieden gewoon een minuut was als alle anderen. Dat is helaas niet het geval, omdat we Abdelhak Nouri missen. Dat bleek eens te meer tijdens de laatste thuiswedstrijd van het seizoen.

Op de tribune deed het er even niet toe wat er tijdens Ajax - AZ op het veld gebeurde. Het was tijd om eens te meer een eerbetoon te brengen aan Nouri, die zo node wordt gemist in de Johan Cruijff Arena en wiens afwezigheid een deken over het seizoen legde.

Ajax won uiteindelijk met 3-0 en natuurlijk was het Donny van de Beek die even na het massale applaus de score opende. Alsof het zo moet zijn, net als tijdens de openingsfase van het seizoen.

Kijk de video gerust nog een keer terug en besef waarom we Nouri met z’n allen zo onwijs blijven missen.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Nu inclusief Ajax-mondkapje (t.w.v. 6,95 euro).

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >