Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Mazraoui verlengt aflopend contract tot zomer 2021

Het is Ajax gelukt om Noussair Mazraoui voor de club te behouden. De middenvelder staat er goed op bij Erik ten Hag en promoveerde onlangs naar de A-selectie, maar zijn contract moest nog wel even worden verlengd. Dat is nu gebeurd!

05 april 2018 - 18:31
UsershyraDesktopajax_dataimagesae3358a9d4d569c6d5aba13455a23500_normal
Volgende uitdaging voor Mazraoui: serieuze speeltijd afdwingen. © Pro Shots

Mazraoui speelde vorig seizoen nog een tijdje op amateurbasis bij Jong Ajax, maar ligt nu vast tot de zomer van 2021. Zo snel kan het gaan en het is fijn dat de multifunctionele speler is behouden, want stel je eens voor dat hij nu zomaar de deur uit zou lopen...

Ajax maakte het heugelijke nieuws rond de twintigjarige middenvelder donderdag bekend. Mazraoui koestert voorlopig natuurlijk iedere minuut speeltijd die hij krijgt, maar hoopt als het eventjes kan uit te groeien tot basisklant.

“Ik wil laten zien wat ik kan en dat is best moeilijk als je maar een paar minuten speelt. Tegen Vitesse kreeg ik een kwartier en dat was wel lekker. Je wilt telkens meer, maar ik moet geduld houden en elke dag goed trainen. Dan komen die minuten vanzelf wel,” deelde Mazraoui recent met Ajax Life.

Mazraoui kampte de laatste weken met een blessure in de liesstreek, maar deze week traint hij weer volop mee en we verwachten hem eigenlijk in de wedstrijdselectie voor Ajax - Heracles.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €5,-* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >