Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Laatste loodjes: Ten Hags elf, wat denk je zelf?

Ajax – Heracles is de afsluiter van het eredivisieweekend. Dat dit toetje wel gewonnen moet worden is duidelijk, maar welke spelers zijn geschikt om mee te spelen tijdens dit voetbaltoetje?

07 april 2018 - 17:07
UsershyraDesktopajax_dataimages50fd6afade1c0534b155f063208e1106_normal
Een goede trainer heeft geen gouden wissels nodig. © Pro Shots

In onze app kun je je eigen basiself opstellen. Als je de app nog niet hebt, moet je deze eerst downloaden. Als je de app opent en vervolgens op 'de tribune' klikt, kun je invulling geven aan jouw formatie. Maar zorg dat je goed op de hoogte bent.

Aanvoerder Joël Veltman is door zijn rode kaart tegen FC Groningen geschorst en staat dus niet tot je beschikking. Max Wöber is er daarentegen wel weer bij. De verdediger was de afgelopen dagen ziek, maar is volgens Ten Hag voldoende fit om mee te doen. Of jij het daar mee eens bent, is een ander verhaal.

Voor het eerst sinds december staat ook Dolberg weer tot de beschikking van de trainer, acht jij hem al klaar voor een plekje in de basis?

Download onze app!

Revancheer je voor het verlies in Almelo eerder dit seizoen en zet de ploeg van collega John Stegeman aan de kant. Sta achter je team en maak je overwegingen publiekelijk via social media.

Vergeet de hashtag niet: #tenhagself!

 

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Nu inclusief Ajax-mondkapje (t.w.v. 6,95 euro).

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >