Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Laatste Kaarten Actie: voor 15 euro naar Ajax - AZ!

Op zondag 29 april speelt Ajax thuis tegen AZ. Wedstrijden tegen onze vrienden uit Alkmaar zijn altijd spannend, zeker nu beide ploegen strijden voor de tweede plek. Met onze Laatste Kaarten Actie kun jij er als Ajax Jonge Schare-lid voor slechts 15 euro bij zijn!

20 april 2018 - 11:00
UsershyraDesktopajax_dataimagesa7b4248863b7789274cb05d089da768f_normal
Vorig jaar eindigde Ajax - AZ in een dikke 4-1-zege. © Pro Shots

De tweede plek in de eredivisie is, na het mislopen van het kampioenschap, voor Ajax belangrijk, want deze geeft recht op de tweede voorronde van de Champions League. Kortom, de Ajacieden kunnen jullie steun in de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen uitstekend gebruiken.

Voor een prima bedrag kunnen de Ajax Jonge Schare-leden de Ajacieden naar de overwinning stuwen. Als AJS-lid krijg je bij ons namelijk 50 procent korting. Een kaartje voor 15 euro, dat is uitstekend te doen, toch?  

De kaarten zijn voor vak 407 of vak 409 en we hebben dertig kaarten in de aanbieding. De aftrap is dus zondag 29 april om 14.30 uur in de Johan Cruijff Arena.

De verkoop gaat via onze webshop. Als je daar nog niet eerder iets hebt gekocht, moet je je eerst even registreren. Dat kan via deze link.

Omdat de kaartjes vaak populair zijn, hebben we een maximum ingesteld van twee per AJS-lid. Je kunt de kaartjes op de wedstrijddag ophalen bij de hoofdingang van de Johan Cruijff Arena.

Om misverstanden te voorkomen: de kaarten zijn alleen te koop voor leden van Ajax Jonge Schare. Nog geen lid? Aanmelden kan hier.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Nu inclusief Ajax-mondkapje (t.w.v. 6,95 euro).

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >