Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Laatste Kaarten Actie: voor 15 euro naar Ajax - VVV-Venlo!

Op 19 april speelt Ajax thuis tegen VVV-Venlo. Huh, maar dat is toch op een donderdagavond...? Ja, klopt! Een heus doordeweeks potje voetballen in de Johan Cruijff Arena. Met onze Laatste Kaarten Actie kun jij er als Ajax Jonge Schare-lid voor slechts 15 euro bij zijn!

06 april 2018 - 11:13
UsershyraDesktopajax_dataimages3e15209f8c09ea0ceead243753cb9690_normal
Grote kans dat Dolberg er tegen VVV-Venlo weer bij is! © Ajax Images

Over het kampioenschap moeten we het misschien even niet hebben, want het ziet er nogal somber uit allemaal. Maar toch, je weet nooit hoe dingen lopen. Bestaan wonderen? Misschien wel met de juiste steun van de Ajaxsupporters. Wie weet wel jouw steun!

Voor een prima bedrag kunnen de Ajax Jonge Schare-leden de Ajacieden naar de overwinning schreeuwen. Als AJS-lid krijg je bij ons namelijk 50 procent korting. Een kaartje voor 15 euro, dat is uitstekend te doen, toch?  

De kaarten zijn voor vak 407 of vak 409 en we hebben dertig kaarten in de aanbieding. De aftrap is dus donderdagavond 19 april om 20.45 uur in de Johan Cruijff Arena.

De verkoop gaat via onze webshop. Als je daar nog niet eerder iets hebt gekocht, moet je je eerst even registreren. Dat kan via deze link.

Omdat de kaartjes vaak populair zijn, hebben we een maximum ingesteld van twee per AJS-lid. Je kunt de kaartjes op de wedstrijddag ophalen bij de hoofdingang van de Johan Cruijff Arena.

Om misverstanden te voorkomen: de kaarten zijn alleen te koop voor leden van Ajax Jonge Schare. Nog geen lid? Aanmelden kan hier.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Nu inclusief Ajax-mondkapje (t.w.v. 6,95 euro).

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >