Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie kaartverkoop laatste duel Excelsior-uit

Het einde van een seizoen waarin zo ontzettend veel gebeurde komt in zicht en eindigt in Rotterdam, via een bezoek aan Excelsior. De kaartverkoop voor de wedstrijd tegen de Kralingers start zaterdag al en het uitvak is klein, dus let op!

11 april 2018 - 15:32
UsershyraDesktopajax_dataimages66c326500c3a92fc7c62d6687e81dc2b_normal
We eindigen dit eredivisieseizoen in Kralingen. © De Brouwer

Natuurlijk hebben we er rond deze tijd wel eens beter voor gestaan op de ranglijst, maar je wilt een seizoen toch graag goed afsluiten. Op Woudestein heeft Ajax het nooit echt gemakkelijk, dus is alle steun welkom als Ajax afreist naar het kleine stadionnetje.

De wedstrijd tegen Excelsior staat in de agenda voor zondag 6 mei en de aftrap is om 14.30 uur. Er zijn 400 kaarten beschikbaar en die worden ook allemaal verkocht, verwachten we. De vraag is alleen hoe snel dit gebeurt en wie er allemaal aan de beurt komen.

Voor het middagje Rotterdam geldt trouwens een verplichte buscombi vanaf de Johan Cruijff Arena en een kaartje kost 30,44 euro.

Er rijden wel SV Ajax-bussen vanaf de bekende alternatieve opstapplaatsen. Maar ook als je op de Middenweg of in Almere, Leiden of Den Bosch aan boord gaat, moet je op de heenweg via de Arena. Op de terugweg bespaart alternatief opstappen je wel een boel tijd en rijden bussen niet eerst langs de Arena.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Nu inclusief Ajax-mondkapje (t.w.v. 6,95 euro).

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >