Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Handige SV Ajax-bussen sluiten seizoen af bij Excelsior!

Het seizoen zit er in feite al op. Toch moet Ajax de tweede plaats nog even veilig zien te stellen en komt het nog twee duels in actie. De kans bestaat dat Excelsior-uit nergens meer om gaat, maar toch gaan onze SV Ajax-bussen gewoon rijden!

21 april 2018 - 09:49
UsershyraDesktopajax_dataimagesfb8f65c07469085f00c06ca0bafa87cb_normal
Er kan slechts 400 man mee naar Excelsior-uit en dat gaat lukken. © De Brouwer

Het vervelende van vroegtijdig zwaaien met de witte vlag is dat de titelrace weliswaar voorbij is, maar het seizoen nog niet helemaal. Alles bij elkaar duurt het nog tot 6 mei voordat we een punt kunnen zetten achter 2017/2018.

De laatste kaarten voor het uitvak op Woudestein gaan zaterdag in de verkoop en dit is ook het moment om de inschrijving van onze alternatieve busreizen te openen. Zoals jullie weten vertrekken er bussen vanaf diverse plekken verspreid door het land.

Er rijden bussen vanaf de Amsterdamse Middenweg (14) en vanuit Almere (5), Den Bosch (23) en Leiden (34). De getallen tussen haakjes staan voor het aantal vrije stoelen. Zo is het wellicht gemakkelijker om de wedstrijd te bezoeken ondanks de verplichte buscombi.

Omdat er sprake is van een verplichte buscombi, hoef je niet te betalen voor het busvervoer. Je moet er wel eerst even voor zorgen dat je in bezit bent van een wedstrijdkaart. Dit kan zaterdag om 10.00 uur. Daarna mag je een plekje reserveren, anders worden wij met dubbel werk opgescheept.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Nu inclusief Ajax-mondkapje (t.w.v. 6,95 euro).

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >