Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Dolberg maakt tegen Heracles rentree

Voor het eerst sinds eind december kan Kasper Dolberg weer minuten maken in het eerste elftal van Ajax. De Deen raakte voor de winterstop geblesseerd aan zijn rechtervoet en kwakkelde sindsdien met zijn fysiek, maar is fit genoeg om minuten te maken tegen Heracles Almelo.

07 april 2018 - 16:38
UsershyraDesktopajax_dataimagesad49809877d067099af53425abb4c0d0_normal
Er zal dit weekend waarschijnlijk weer een andere verdediging staan. © Pro Shots

Het was te verwachten dat Dolberg er zondag weer bij was. Vrijdag sprak de spits zelf over ‘een reële kans’ wanneer hem gevraagd werd of hij zijn rentree zou maken in de confrontatie met de bezoekers uit Almelo.

De inhoud van de selectie is verder weinig verrassend. Dat Joël Veltman zou ontbreken door een schorsing was al bekend, waar hij tegen FC Groningen een rode kaart pakte. Noa Lang en Kaj Sierhuis zijn er ook niet bij.

Max Wöber was enkele dagen ziek, maar is gewoon opgenomen in de spelersgroep, hetgeen de puzzel van Ten Hag weer een stukje makkelijker maakt. Hij mist, naast Veltman, namelijk nog steeds Nick Viergever en Frenkie de Jong achterin.

De volledige selectie vind je hier.   

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Nu inclusief Ajax-mondkapje (t.w.v. 6,95 euro).

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >