Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Blijf op de hoogte van het nieuwe uitshirt!

Sommige supporters geven er niet veel om, waar anderen het juist razend interessant vinden. Juist, we hebben het hier natuurlijk over Ajax’ uitshirt voor seizoen 2018-2019. Deze wordt al snel gepresenteerd. Je kunt je nu via de website van de Ajax Fanshop inschrijven om op de hoogte te worden gehouden.

18 april 2018 - 15:16
UsershyraDesktopajax_dataimages5ce5a6ee4ee7e1a6b9f24aed33c7b05f_normal
Dit shirtje wordt op korte termijn vervangen voor wat nieuws. © Ajax Images

Hoe je dat doet? Het is allemaal vrij eenvoudig: je gaat naar de website van de Ajax Fanshop, vult daar wat persoonlijke zaken in en via de mail krijg je de laatste informatie over de nieuwe uitlijn, zodra beschikbaar.

Als het tricot tenminste niet voor die tijd uitlekt, want dat is immers meer regel dan uitzondering. Hoe dan ook loont het om je aan te melden via de link hierboven, want bij het invullen van je gegevens maak je automatisch kans om de gelukkige eigenaar te worden van een gesigneerd uitshirt, zo lezen we.

Zodra het shirt is gelanceerd, zullen we jullie natuurlijk voorzien van de nodige detailplaatjes en kunnen we uitgebreid discussiëren over wat we er allemaal van vinden!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >