Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

AZ achterhouden: Ten Hags elf, wat denk je zelf?

Nog twee wedstrijden te gaan. AZ hijgt in de nek van Ajax, maar hopelijk niet hartstochtelijk genoeg. De tweede plaats moet ook in een matig seizoen behouden kunnen worden. Om die reden mag er zondag niet verloren worden van de ploeg uit Alkmaar, dan is voorronde Champions League een feit. Maar hoe moet dat klusje geklaard worden?

28 april 2018 - 12:49
UsershyraDesktopajax_dataimages409dae7da718ed8f085bd91319f28a2f_normal
AZ is belangrijk, daarna begint de voorbereiding. © Pro Shots

In de Ajax Life-app kun je in de huid van Erik ten Hag kruipen, door zelf een opstelling op poten te zetten. Als je de app nog niet hebt, moet je deze natuurlijk eerst even op je telefoon zetten. Als je de app opent en vervolgens op 'de tribune' klikt, kun je invulling geven aan jouw formatie. Maar zorg wel dat je de selectie goed kent.

Joël Veltman is er niet bij zondag. De aanvoerder viel in de laatste competitiewedstrijd tegen VVV-Venlo uit met een ernstige knieblessure en is naar verwachting zes tot negen maanden zoet met dit kwetsuur. Ook voor Frenkie de Jong is het einde seizoen. De middenvelder annex verdediger heeft een terugslag gekregen in zijn revalidatieproces en richt zich op volgend seizoen.

Aan de andere kant van het revalidatiespectrum zit Kasper Dolberg. De Deen maakte tegen Heracles Almelo en VVV-Venlo speelminuten en lijkt klaar voor een eerste basisplaats. Omdat Denemarken wél naar het WK gaat is het voor Dolberg belangrijk om zich zoveel mogelijk te laten gelden in de resterende wedstrijden van dit seizoen. Deze spits zal daarom tot op het bot gemotiveerd zijn.

Download onze app!

Als je alleen nog maar zilver kunt winnen, moet je zorgen dat je geen brons pakt. Dat is de missie voor zondag.

Plaats je opstelling ook even op social media en vergeet daarbij de hashtag niet: #tenhagself!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >