Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax werkt toe naar verhit potje in Eindhoven

“We moeten door snuiters!” Nog vaak horen we deze woorden van Bobby Haarms in ons achterhoofd en ook richting PSV-uit zit er niks anders op. Doel: zorgen dat de Eindhovenaren en elk geval zondag nog geen polonaise kunnen lopen.

11 april 2018 - 14:14
UsershyraDesktopajax_dataimages004e5328962c60b330498f0af7791412_normal
Speelt Veltman zondag rechts achterin of kiest Ten Hag voor Kristensen? © Ajax Images

Dinsdag waren de Ajaxspelers een dagje vrij, maar woensdagochtend begon dan echt de voorbereiding op de topwedstrijd in het Philips Stadion. Een op voorhand gevoelig en verhit potje, waarbij Ajax wordt ondersteund door 1500 Ajaxsupporters in het uitvak.

De sfeer richting de topper in Eindhoven zal ietwat gelaten zijn. Als Ajax zijnde wil je geen onderdeel zijn van PSV’s kampioensvreugde en stel je het feestje graag even uit. Bij winst van de Amsterdammers is er nog altijd geen reden voor het ophangen van slingers. Er moet dan nog steeds een miraculeus wonder gebeuren, wil Ajax de boel nog kunnen keren.

Maar goed, we tellen de dagen af naar zondag. Terwijl de spelers van Ajax 1 woensdagmorgen nog even op zich lieten wachten, stonden de jonkies Mitchel Bakker, Dennis Johnsen en Dani de Wit al op het trainingsveld. Zij mochten met de a-selectie meetrainen en dat gold ook voor de hiervoor in elk geval niet geschorste Teun Bijleveld.

Zo had Ten Hag twintig veldspelers en vier doelmannen tot zijn beschikking, waarmee hij een groot positiespel kon uitvoeren. De training werd beëindigd met een flinke partij elf tegen elf.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Nu inclusief Ajax-mondkapje (t.w.v. 6,95 euro).

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >