Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax verlengt contracten drie spelers Jong Ajax

Ajax heeft drie spelers van Jong Ajax langer aan zich weten te binden. Navajo Bakboord, Azor Matusiwa en Che Nunnely plaatsten vandaag een krabbel onder een contractverlenging tot 2020. Zo laat Ajax weten in een persbericht.

25 april 2018 - 16:27
UsershyraDesktopajax_dataimagesd6e7a3a8e960fe7458d1b50d5174179c_normal
Zou Matusiwa bij het verlengen van zijn contract ook zo hebben gekeken? © De Brouwer

Bakboord is sinds 2007 actief in de jeugdopleiding van Ajax. Hij begon het seizoen bij Ajax O19 en maakte op 1 december 2017 zijn debuut in het betaalde voetbal tijdens MVV – Jong Ajax (0-4). Bakboord kwam dit seizoen drie keer in actie voor de beloften. Door een kruisbandblessure staat hij momenteel aan de kant.

Nunnely speelt nu zes jaar voor Ajax. Hij debuteerde vorig seizoen voor Jong Ajax tijdens de uitwedstrijd tegen Emmen (0-0). Dit seizoen speelde de aanvaller 23 wedstrijden voor de beloften, waarin hij zesmaal doel trof. De snelheidsduivel gaf afgelopen vrijdag nog de beslissende assist op teamgenoot Kaj Sierhuis, waardoor de Jong Ajacieden vol op koers liggen voor het kampioenschap in de Jupiler League.

Matusiwa is de derde die zijn krabbel onder een contractverlenging mocht zetten. Hij speelde zijn eerste wedstrijd voor Jong Ajax op 21 november 2016, uit tegen Jong FC Utrecht (2-2). De middenvelder speelde dit seizoen 23 wedstrijden voor de beloften. Thuis tegen VVV-Venlo zat de jongeling voor het eerst op de bank bij het eerste elftal.

Na een krabbel gezet te hebben, mogen de Jong Ajacieden zich opmaken voor de kampioenswedstrijd tegen MVV. Deze staat voor zaterdag 19.45 uur op het programma en wordt afgewerkt op een uitverkocht sportpark De Toekomst.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Nu inclusief Ajax-mondkapje (t.w.v. 6,95 euro).

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >