Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax toont het goud-zwarte uitshirt voor seizoen 2018/2019

Ajax heeft het weekeinde afgetrapt met de presentatie van het nieuwe uitshirt. Het gaat inderdaad om het tenue dat bestaat uit zwart en goud, zoals enkele dagen terug uitlekte. Het nieuwe uitshirt is per direct te koop in de fanshop, ook in de nieuw geopende winkel in de Kalverstraat.

28 april 2018 - 09:45
UsershyraDesktopajax_dataimages0885db70db730eb0b125112b9a20482b_normal
Zwart met gouden tinten, stiekem wisten we het al een beetje. © De Brouwer

Het uitshirt voor volgend seizoen bestaat eens niet uit felle kleuren. Dit was de laatste jaren meestal wel het geval, maar nu is dus gekozen voor zwart met goud. Het tenue is overwegend zwart, zie het broekje en de kousen, maar we zien ook genoeg gouden tinten. Het alternatieve broekje is ook goud.

Het vaste goud komt bijvoorbeeld terug op de borstkas, waar ook een witte streep is aangebracht, maar ook op de achterkant. De bedrukking van de sponsors en het logo is ook wit. De drie bekende strepen van Adidas zijn dan weer goud en komen we tegen in de zij, net als op de huidige shirts.

Het uitshirt is gebaseerd op een template van Adidas die we nog niet veel hebben gezien. Het shirt van Ajax is de eerste die we spotten en toevallig lekte ook het WK-shirt van Marokko uit. Dat is samengesteld op basis van hetzelfde template. Waarschijnlijk volgen er wel meer shirts.

Toch blijft het grappig om te zien dat Ajax altijd vooroploopt bij Adidas als het gaat om de nieuwe shirts. Soms zie je wel eens clubs of landen een shirt volgens een 'oud' template presenteren, maar bij Ajax is altijd wel sprake van een verrassing. Zo resteert slechts de vraag: vind jij het nieuwe uitshirt mooi?

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Nu inclusief Ajax-mondkapje (t.w.v. 6,95 euro).

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >