Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax Life 18: pijnlijke prestigestrijd en het DNA van Schöne

Ajax moet zondag bij PSV winnen om de druk nog enigszins op te voeren. Meer dan ooit staat de eer op het spel tijdens de onderlinge prestigestrijd. In de nieuwste Ajax Life (deze vrijdag op de mat) lees je er alles over.

13 april 2018 - 08:00

Verder spraken we uitgebreid met Lasse Schöne. Zolang de schaal niet in Eindhoven is overhandigd, geeft hij de strijd om de titel niet op. In een groot interview vertelt de sympathieke Deen over zijn dienstjaren bij Ajax. “Het Ajax-DNA heeft altijd in me gezeten.”

Het had de nodige voeten in de aarde, maar de Amsterdam Arena heet vanaf volgend seizoen Johan Cruijff Arena. En daarmee krijgt Amsterdams en Nederlands beste voetballer ooit eindelijk de eer die hem toekomt. We kijken uitgebreid vooruit op de veranderingen die nu eindelijk echt in gang zijn gezet.

De Ajax Foundation werd in 2010 opgericht. Met dit platform neemt Ajax zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid. Wij spreken met direct betrokkenen over wat er is bereikt in de afgelopen acht jaar. “Wij dragen bij aan het menselijke gezicht van Ajax,” stelt Jeannette Jongejans is een gesprek.

Ajax is rijk aan historische verhalen. Wij leggen deze graag onder de loep. Menno Pot schreef een mooi stuk over de wonderlijke weg naar Ajax’ curieuze bekerwinst in 1943, ten tijde van de Tweede Wereldoorlog.

Creatieve Ajacieden kunnen los, want alle seizoenkaarthouders krijgen deze zomer een nieuwe kaart. Ajax grijpt deze kans aan om het ontwerp hiervoor door supporters te laten maken. Handige supporters kunnen losgaan met een speciale ontwerpkit. Wij vroegen vier leden van Ajax Jonge Schare alvast om hun toffe design toe te lichten.

Wil jij deze verhalen lezen en daarnaast profiteren van extra voordelen? Sluit je dan aan bij de grootste supportersvereniging van Nederland. Ajax Life is niet los te koop in de winkel en wordt alleen opgestuurd naar leden van SV Ajax.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Nu inclusief Ajax-mondkapje (t.w.v. 6,95 euro).

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >