Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Tagliafico via Ajax weer in beeld bij Argentijnse selectie

Het lijkt erop dat Ajax met Nicolas Tagliafico een Argentijns international binnen de gelederen heeft. De linksback staat op het punt te worden opgeroepen door Jorge Sampaoli.

01 maart 2018 - 10:57
UsershyraDesktopajax_dataimages5fee0e9ac7eeb92b5b7d2c990762ce4a_normal
Een beetje Ajacied wordt vrolijk van Tagliafico op linksback. © De Brouwer

Het kan zomaar gebeuren dat Tagliafico eventjes ploeggenoot wordt van mannen als Agüero, Higuain, Di Maria en Messi, want dit kwartet maakt op zeker deel uit van de nationale selectie van Argentinië.

De Argentijnen nemen het eind maart in vriendschappelijke potjes op tegen Italië en Spanje. Er wordt uiteraard al met een schuin oog naar het WK gekeken en blijkbaar wordt er nog gezocht naar een ideale linksback.

We weten al een tijdje dat Tagliafico in contact staat met Sampaoli. De goede optredens van Tagliafico in Ajaxshirt hebben hem nu een uitnodiging opgeleverd. Het helpt ook mee dat hij met Independiente winnaar werd van de Copa Sudamericana.

Het selecteren van Tagliafico is nog niet helemaal officieel, maar het Argentijnse medium Closs Continental weet zeker dat de Ajacied tot de selectie behoort.

Tagliafico debuteerde in de zomer van 2017 bij de Argentijnse ploeg, maar het kwam nog niet tot een tweede interland. Wie weet nu wel!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >