Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

AKC: Plezier en trotse koppies bij Ajax Kids Tour!

Wat was het weer genieten tijdens de Ajax Kids Tour op De Toekomst. Ruim 400 Ajaciedjes kwamen naar Amsterdam om plezier te maken en lekker te voetballen! En als je dan echte Ajaxspelers tegenkomt, tja, dat is natuurlijk helemaal gaaf!

29 maart 2018 - 11:10
UsershyraDesktopajax_dataimages67621ce2ae30bef30a14aae22cfa5768_normal
Dit zijn toch prachtige plaatjes? Gaaf hoor! © De Brouwer

Speciaal voor leden van de Ajax Kids Club waren woensdag weer toffe voetbalspelletjes bedacht. De jongens en meiden hadden er veel zin in en lieten zien flink wat talent te hebben. Natuurlijk werd vooral tegen een bal geschopt, maar er was ook veel ruimte voor plezier! 

Verder werden er natuurlijk veel selfies gemaakt en handtekeningen gescoord. Want loopt daar Veltman? En hey, is dat Schöne? "Oh wauw, daar is Tagliafico!" Zonder nog maar een bal te hebben aangeraakt, was voor veel supportertjes de dag al meer dan geslaagd!

Maar er waren meer verrassingen, want ook veel Ajaxspelers kwamen speciaal langs om een balletje mee te trappen. Te gek, dan zit je zomaar in het team van Siem de Jong, Kaj Sierhuis of Noussair Mazraoui! Dan heb je toch een goed verhaal thuis, als je kunt zeggen dat Siem de Jong jou de bal toespeelde!

Ook knuffelmascotte Lucky was overal bij, maar voetballen met die grote voeten is natuurlijk nog best lastig! Highfives geven, op de foto gaan en knuffels geven is meer zijn ding!

Check snel ons fotoverslag! Misschien zie je jezelf nog terug?

Wil je ook eens meedoen aan een Ajax Kids Tour? Sluit je dan snel aan bij de Ajax Kids Club.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Nu inclusief Ajax-mondkapje (t.w.v. 6,95 euro).

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >