Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Om te delen: Ten Hags elf, wat denk je zelf?

Nog negen wedstrijden te gaan. De achterstand is weer zeven punten groot. Erik ten Hag geeft zich nog niet gewonnen. Wat jij? Wat is de insteek tegen Vitesse dit weekend?

03 maart 2018 - 00:06
UsershyraDesktopajax_dataimages8f8aab413d7f7e9d9de5742ba80ccd8b_normal
Cassierra tegen ADO beoordelen was moeilijk. Misschien langer laten spelen? © Pro Shots

Met onze app kunnen Ajax-fans zelf de opstelling te bepalen. Als je de app nog niet hebt, moet je deze eerst even downloaden. Open de app en klik vervolgens op 'de tribune', daarna kun je gemakkelijk de opstelling voor de wedstrijd tegen Vitesse optuigen.

Frenkie de Jong heeft een lelijke enkelblessure opgelopen en is de komende weken niet inzetbaar. Vooral zuur voor de revelatie zelf, maar natuurlijk ook voor de trainer (die zijn wegvallen weer moet oplossen). Nu kan Max Wöber de oplossing vormen, maar er zijn natuurlijk andere opties.

Voor Ajax is het gebrek aan doelpunten ook een dingetje aan het worden. Klaas Jan Huntelaar hoopt er weer bij te zijn, maar is gezien het woordje ‘hoopt’ geen zekerheidje. Verdient Siem de Jong een revanche, of moet Mateo Cassierra opgaan voor zijn eerste echte kans?

Eerder dit seizoen won Vitesse al in Amsterdam. Een herhaling van dit kunstje zou een heuse Amsterdamse depressie tot gevolg kunnen hebben. Liever niet dus. Vecht voor een laatste sprankje hoop en win deze wedstrijd.

Ben je begaan met de club, deel je opstelling dan via social media. Een soort massaal technisch hart. Kan best iets uitkomen.

Vergeet de hashtag niet: #tenhagself!

 

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >