Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie opstappen Vitesse-uit

Het lijkt erop dat we zondag de ergste kou achter de rug hebben. En laten we hopen dat de temperatuur in de titelrace ook oploopt. Het wisselt de laatste tijd per speelronde en we moeten nu hopen dat er leuke dingen gebeuren. We gaan het meemaken, in Arnhem.

03 maart 2018 - 08:00
UsershyraDesktopajax_dataimagesd82ad333d41e3f3b0d61ec6100c7583d_normal
Het uitvak is zondag weer van plan om alles te geven. © De Brouwer

Ajax weet zich in de Gelredome gesteund door 1000 supporters, van wie een groot deel op de heenweg bij wijze van proef een biertje mag drinken. Er zijn op de heenweg twee biertjes toegestaan, als je tenminste opstapt bij de Johan Cruijff Arena.

We kunnen ons zo voorstellen dat je een extra kans op bier niet laat schieten, maar dan moet je wel bijtijds bij ingang Noord B zijn voor het instappen. Wij komen je graag te hulp. Je wordt verwacht tussen 10.45 en 11.30 uur. De aftrap is drie uurtjes later.

Omdat er sprake is van een verplichte buscombi, kun je zondag gratis je auto parkeren op het terrein van Borchland. Het is vanaf hier ongeveer tien minuten lopen naar de JC Arena. Zorg wel dat de parkeerplaats netjes blijft, dan kunnen we het blijven gebruiken.

Oh ja, alcohol en rijden is niet zo’n goede combinatie. Dus doe dat dan ook niet. Dan kun je er volgende keer beter voor kiezen alternatief op te stappen of een stoel reserveren in een SV Ajax-bus. Als je per SV Ajax-bus reist, check dan even je e-mail.

We hebben je alle informatie over de opstaptijd en precieze locatie gemaild!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Nu inclusief Ajax-mondkapje (t.w.v. 6,95 euro).

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >