Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie opstappen Sparta-uit

Het is tijd voor het bezoek aan de club van Rotterdam! Dat kan alleen maar Sparta zijn en zondag om 14.30 uur is het zo ver, dan trappen we af op Het Kasteel. Er zijn 650 Ajacieden welkom en speciaal voor deze groep hebben we informatie.

17 maart 2018 - 08:08
UsershyraDesktopajax_dataimages67ce94184ea10ca8c4996442beafd210_normal
Younes was vorige keer bij Sparta ook al niet van de partij. © Pro Shots

Laten we maar meteen met het beste nieuws beginnen: de proef om twee biertjes te drinken is op de heenweg van Vitesse-uit zo goed verlopen dat we ook onderweg naar Rotterdam twee Heinekens mogen openen!

Het is dan natuurlijk wel goed om te weten hoe laat je nou moet opstappen voor de verplichte buscombi. Welnu, we verzamelen tussen 11.45 en 12.30 uur bij de Johan Cruijff Arena. Je kunt naar binnen via ingang Noord B en gratis parkeren is mogelijk bij Borchland.

In tegenstelling tot het biertjes drinken op de heenweg is parkeren bij Borchland geen proef, maar laat de boel daar wel netjes achter! We willen er in de toekomst graag ook kunnen parkeren en als het een bende wordt, staan we natuurlijk niet zo sterk.

Als je je hebt opgegeven om per SV Ajax-bus naar Sparta-uit te reizen, doe je er verstandig aan om even je e-mail te checken. We hebben alle informatie op maat naar jullie gemaild!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Nu inclusief Ajax-mondkapje (t.w.v. 6,95 euro).

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >