Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie opstappen FC Groningen-uit

Een beetje vroeg dit keer, maar we gaan dan ook wat rare dagen tegemoet. En je kunt maar beter op de hoogte zijn. Vandaar dat we de informatie over het bezoeken van het uitduel met FC Groningen alvast met jullie delen. Bereid je voor op een lange dag!

29 maart 2018 - 13:27
UsershyraDesktopajax_dataimages5de0a2fc219ffc99cf4e888af5688ad8_normal
Het tripje naar de Euroborg is altijd een hele opgave! © De Brouwer

Het tripje naar Groningen staat vaker aan het einde van het seizoen op het programma en de ene keer staat er meer op het spel dan de andere keer. Ook dit keer treden we de reis naar het Hoge Noorden hoopvol tegemoet, maar dat kan zondag alweer anders zijn.

Een ding staat wel vast: het wordt een lange dag. De Euroborg ligt niet om de hoek, zoals we zondag ongetwijfeld weer gaan merken. Het uitverkochte uitvak wordt bevolkt door 1100 Ajacieden, die op allerlei verschillende manieren afreizen.

Als je gebruikt maakt van de buscombi en dus opstapt bij de Johan Cruijff Arena, staat er tussen 10.00 en 10.45 uur een bus voor je klaar. Ook al is het nog steeds een proef, ook dit keer mag je op de heenweg weer twee biertjes drinken.

Maar er zijn dus ook andere manieren om naar Groningen af te reizen, bijvoorbeeld via een retourtje in een SV Ajax-bus. In dat geval doe je er goed aan om je mailbox te checken, want alle op maat gemaakte informatie is naar jullie toegestuurd.

Hoe dan ook tot zondag in Groningen!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Nu inclusief Ajax-mondkapje (t.w.v. 6,95 euro).

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >