Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie kaartverkoop FC Groningen-uit

De titelstrijd lijkt gestreden, maar het seizoen duurt voort. Er staan in de strijd om de tweede plaats nog de nodige uitduels op het programma, waaronder 1 april (aftrap 14.30 uur) die tegen FC Groningen. Wij hebben informatie over de kaartverkoop!

08 maart 2018 - 13:35
UsershyraDesktopajax_dataimages7457a72697a3773346a0ea814c006f0d_normal
Het uitvak bestaat in Groningen uit twee delen: links en rechts. © De Brouwer

Net als Ajax kende de plaatselijke FC wel eens leukere seizoenen en moet het achterom kijken, in de hoop niet in de problemen te geraken. De Euroborg is dit jaar leger dan ooit, maar laten we hopen dat het uitvak tenminste volstroomt.

Net als vorig seizoen is er sprake van een verplichte combi, maar dan opgesplitst tussen auto’s (150 stuks maximaal en met minstens drie Ajacieden aan boord) en bussen. Je kunt dus zelf kiezen op welke manier je richting de Trots van het Noorden afreist.

Buiten dat zijn er natuurlijk ook nog de SV Ajax-bussen, die vanaf verschillende plekken in den lande gaan rijden. Het eerste wat je echter moet doen, is een kaartje kopen voor Groningen-uit. Een autokaart kost 22,81, een buskaartje kost 31,04 euro.

Er is ook nog een derde optie: we zetten vanuit SV Ajax twee bussen in die vanaf de omwisselplek in Drachten gaan rijden. Op die manier kunnen we nog eens 90 Ajacieden blij maken, omdat ze niet verplicht via de Johan Cruijff Arena hoeven te reizen. Het is wel belangrijk dat je een kaartje voor de buscombi koopt, anders kun je niet met de bus mee.

Er zijn 1100 kaarten beschikbaar en de verkoop voor supporters met voorrang begint zaterdag. Bedenk goed dat er van je wordt verlangd dat je minimaal twee uitwedstrijden bezoekt om je uitkaart voor volgend seizoen te verlengen.

Groningen-uit kan zo’n wedstrijd zijn die je daarom niet mag missen. Als leden van SV Ajax met een uitkaart aan de beurt komen om een kaartje te kopen, maken we uiteraard wat lawaai om hierop te wijzen!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >