Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Heersen over Heerenveen: Ten Hags elf, wat denk je zelf?

Je kunt schreeuwen naar de tv, dat de trainer er geen verstand van heeft, dat spelers een kans verdienen of er juist al genoeg gekregen hebben. Of je kunt in onze app een eigen formatie op de been brengen.

10 maart 2018 - 12:49
UsershyraDesktopajax_dataimagesc70273d02200df50ad451a97cad44783_normal
Ten Hag kan een dagje vrij vast waarderen. © Pro Shots

Open de Ajax Life-app en klik vervolgens op 'de tribune', daarna kun je gemakkelijk laten zien hoe Ajax volgens jou zou moeten spelen tegen SC Heerenveen.

Siem de Jong heeft bij afwezigheid van Klaas Jan Huntelaar twee keer de voorkeur gekregen boven Mateo Cassierra; Ajax pakte in deze wedstrijden slechts een punt. Nu is de kans groot dat Huntelaar zondag zijn rentree maakt, maar zal hij naar alle waarschijnlijk niet de negentig minuten kunnen volmaken. Tijd om de pikorde der spitsen eens te rangschikken?

Armin Younes viel tegen Vitesse sterk in, waar collega-vleugelflitsers Justin Kluivert en David Neres in de tweede seizoenshelft nog niet los zijn. Het is geen geheim dat Younes staat te popelen, wellicht tijd om zijn enthousiasme eens te belonen.

Zelfs de grootste optimist zal moeten erkennen dat de titel alleen maar in theorie nog haalbaar is. Toch is er reden genoeg om de resterende speelrondes serieus te nemen, de ‘eer’ om maar iets te noemen.

Ben je begaan met de club, deel je opstelling dan via social media. Een soort massaal technisch hart. Kan best iets uitkomen.

Vergeet de hashtag niet: #tenhagself!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Nu inclusief Ajax-mondkapje (t.w.v. 6,95 euro).

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >