Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Handige SV Ajax-bussen zetten koers naar Sparta-uit!

Op z’n Spartaans! Dat is de slogan die Sparta graag hanteert bij van alles en nog wat. Dus zal het ook wel van toepassing zijn op de uitwedstrijd die voor Ajax nadert. Wat betreft de kaartverkoop vindt zaterdag de grote loterij plaats. Maar er is meer!

03 maart 2018 - 08:50
UsershyraDesktopajax_dataimages0810f7ba62bb450dabbf861bc1c47eaa_normal
Euhm, nou ja, juist. Het was wel een lekker broodje. © Ajax Life

Als het je lukt om een kaartje te bemachtigen, is het wellicht ook een goed idee om een stoel te reserveren in een van de SV Ajax-bussen! Onze bussen rijden ook weer naar het uitduel met Sparta en dat biedt jullie extra opties!

Er is zondag 4 maart sprake van een verplichte buscombi, wat betekent dat alle bussen eerst langs de Johan Cruijff Arena moeten. De terugweg is wellicht vrijer. De aftrap is om 14.30 uur en er zijn 650 kaarten beschikbaar voor het uitvak van Het Kasteel. Zorg dat je om 10.00 uur scherp bent.

De Supportersvereniging Ajax laat hoe dan ook bussen rijden vanaf diverse plekken in den lande. Er vertrekken bussen vanaf de Amsterdamse Middenweg (10) en vanuit Almere (5), Den Bosch (20) en Leiden (35). De getallen tussen haakjes geven aan hoeveel vrije stoelen er zijn.

Omdat er sprake is van een verplichte buscombi, hoef je niet bij te betalen voor het boeken van alternatief busvervoer. Goede deal toch? Dat vinden wij nu ook! Reserveer alleen wel pas een stoel als je zeker bent van een kaartje voor Sparta-uit, anders levert het allemaal zo’n gedoe op!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Nu inclusief Ajax-mondkapje (t.w.v. 6,95 euro).

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >