Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Fox-abonnees kunnen Ajax meenemen op reis

Een van de meest gestelde vragen op Twitter luidt: wie weer er een cafeetje in stad X waar ik Ajax kan kijken? Het antwoord is niet zo moeilijk. Je moet namelijk gewoon richting Ierse pub. Maar vanaf FC Groningen-uit is ook een ander antwoord mogelijk.

30 maart 2018 - 15:43
UsershyraDesktopajax_dataimagesd5278466c8e46b03d15bcb3a5e0bd233_normal
Het is een stukkie gemakkelijker om op vakantie Ajax te kijken. © De Brouwer

Het is vanaf 1 april – en nee, dat is geen grap – namelijk mogelijk om als abonnee van Fox ook in het buitenland naar Ajax te kijken. Dit kon voorheen niet, maar vanaf nu wel. De Europese regelgeving is veranderd, vandaar dat dit nu mogelijk is.

Je moet het in dezelfde hoek zoeken als het afschaffen van roaming wanneer je in het buitenland zit. Het is wel handig dat roamingkosten al zijn afgeschaft, anders zou je zonder wifi flink leeglopen op het kijken van Ajax.

Maar zo hebben we nog eens iets aan de EU! Je kunt als abonnee van Fox online de zenders van het voetbalkanaal ontvangen in alle landen die zijn aangesloten bij de Europese Unie. En dat zijn er heel wat.

Fox stelt dat er meerdere manieren zijn om in te loggen: via Ziggo Go, de app KPN Interactieve TV, of via de app dan wel website van Fox zelf. Als je geen zin hebt om voetbal te kijken, of in afwachting bent van de aftrap, kun je ook als vanouds Netflix en Spotify aanslingeren.

Dit alles in het kader van het op gelijke wijze gebruiken van online abonnementsdiensten.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Nu inclusief Ajax-mondkapje (t.w.v. 6,95 euro).

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >