Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

El Ghazi gaf Bosz geen duw, maar wel de volle laag

Kikkernieuws! Anwar el Ghazi heeft een klein boekje open gedaan over het incident dat er al helemaal voor zorgde dat het over en uit was bij Ajax. Er gaat een verhaal rond dat hij Peter Bosz een duw gaf, maar dat ontkent El Ghazi.

15 maart 2018 - 14:29
UsershyraDesktopajax_dataimagesd1af27bca6af7dcd9e357f5d9bf0acfb_normal
El Ghazi vindt het jammer hoe zijn avontuur bij Ajax afliep. © Pro Shots

De ster van El Ghazi rees rap, maar doofde helaas ook weer snel. De blessure die hij opliep in het duel met Fenerbahçe (0-0) deed hem geen goed en daarna werd het bij Ajax helaas niets meer. Hij strijdt nu met Lille OSC tegen degradatie.

Het had misschien allemaal anders moeten lopen, maar de match tussen El Ghazi en Bosz was geen goede. Al moeten we er in alle eerlijkheid bij opmerken dat El Ghazi al zomerse geluiden opving dat een vertrek misschien beter was voor alle partijen.

“Na het vertrek van Frank de Boer zei mijn zaakwaarnemer al dat mijn situatie bij Ajax er niet goed uitzag. Hij vroeg of ik klaar was om naar het buitenland te gaan. Ik had er toen niet zo’n trek in en liet het maar een beetje gaan,” deelt El Ghazi met Elf Voetbal.

Helaas volgde er geen beterschap. De voorkeur van Bosz ging uit naar huurling Bertrand Traoré, die door Kasper Dolberg uit de spits werd verdreven en voor de nu 22-jarige El Ghazi was bijna geen speeltijd neergelegd. Dat frustreerde en leidde tot gedoe tijdens een training.

“Ik snap niet waarom in de kranten stond dat ik Bosz heb geduwd, want dat is echt niet waar. Ik ben wel losgegaan en heb dingen gezegd waarvan ik later spijt had. Ik zat vol emotie. We hebben het als volwassen mannen uitgesproken,” aldus El Ghazi, die liever door de voordeur was vertrokken.

“Ik heb ook helemaal geen issues met Bosz, wie weet wordt hij ooit weer mijn trainer. Ik zou het niet erg vinden. Hij koos toen voor andere spelers, dat kan, en het zegt genoeg dat hij me na het voorval ook gewoon weer in de basis liet beginnen.”

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >