Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Dolberg ontbreekt nog; Sierhuis debuteert in selectie

De spits van Ajax 1 is dit seizoen niet onomstreden. Niet alleen vanwege gebrekkige scoringsdrift, maar vooral vanwege blessures. Kaj Sierhuis, spits van Jong Ajax, mag de selectie daarom van fitheid voorzien zondag.

31 maart 2018 - 17:15
UsershyraDesktopajax_dataimagesc0a1669e1bba4190ab7b54ce680465fa_normal
Vorige week scoorde Sierhuis zijn eerste hattrick in het betaalde voetbal. © Pro Shots

Het was al bekend: Klaas Jan Huntelaar was niet volledig fit en zijn compagnon Kasper Dolberg is op de weg terug. Die weg blijkt nog niet voldoende bewandeld te zijn, Dolberg ontbreekt namelijk in de wedstrijdselectie.

Bleef over Matteo Cassierra, die Dolberg in de afgelopen maanden verving. Nu is daar dus Sierhuis aan toegevoegd, die nog niet eerder zo dicht tegen zijn officiële debuut in het eerste aan zat.

Andere spelers die (wederom) mogen hopen op hun debuut zijn Mitchell Bakker en Noa Lang, ook zij behoren tot de twintigkoppige selectie voor de wedstrijd tegen FC Groningen.

De volledige selectie vind je hier.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Nu inclusief Ajax-mondkapje (t.w.v. 6,95 euro).

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >